Tapijt en vloerbedekking reinigen op locatie

Stof bestrijdt u door regelmatig te stofzuigen en af te stoffen, huidschilfers door regelmatig het tapijt te stofzuigen en even met een vochtig doekje af te nemen en kruimels en dergelijke door ze direct op te ruimen. Dat alles is echter niet meer dan de oppervlaktereiniging. Reinigt u een tapijt niet regelmatig, dan zullen er zwarte randen onstaan. Dat zijn opeenhopingen van bacteriën die zo in het materiaal binnen gedrongen zijn dat het nauwelijks nog zelf te verwijderen is. Laat het niet zo ver komen. Een professionele meubelreiniger krijgt uw tapijt in veruit de meeste gevallen weer schitterend schoon. Ook als uw tapijt nog redelijk schoon oogt, kan een professionele meubelreiniger allerlei bacteriën en uitwerpselen van huisstofmijt verwijderen. Zelfs allerlei geuren van zweet, braaksel, dieren of uitwerpselen en urine kunnen verwijderd worden.

Levensduur tapijt verhogen door middel van reiniging

Na een professionele tapijtreiniging kunt u het tapijt ook gelijk laten impregneren. Niet alleen ziet het tapijt er dan weer stralend uit, maar hierdoor kunt u eventuele hervuiling gemakkelijk ook zelf verwijderen. Onderhoud wordt dan minder moeilijk. Er is nog een andere reden om uw tapijt te laten reinigen want hoe beter de reiniging uitgevoerd word, hoe langer de levensduur is. Al het zand en ander los vuil wordt met een professionele reiniging verwijderd zodat het niet tussen de vezels kan gaan schuren en de stof snel doet slijten. Het bespaart dus letterlijk geld. In plaats van nieuw te moeten kopen, kunt u vele lange jaren blijven genieten van uw dure tapijt. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het schoonmaken van tapijten en vloerkleden. Bovendien werken we met een schoonmaakmethode die oppervlakkig én hardnekkig vuil snel verwijdert. We leggen kort onze werkwijze uit.

Grof vuil opzuigen met een speciale borstelstofzuiger

We beginnen de schoonmaak van uw vloerkleed met een borstelstofzuiger. Hiermee verwijderen we loszittend vuil als stof, haren en kruimels. Met deze eerste stap ziet uw tapijt er al een stuk schoner uit, maar deze methode werkt oppervlakkig.

Vuil en vlekken voorbehandelen met een reinigingsspray

Vlekken zijn niet met een stofzuiger op te zuigen, omdat ze in de vezels van uw tapijt trekken. Met onze speciale reinigingsspray verdwijnen vlekken echter als sneeuw voor de zon. We behandelen de vlekken met de spray en laten dit even intrekken om uw tapijt te reinigen.

Vuil losweken met koolstof

Zodra de vlekkenspray goed is ingetrokken, behandelen we uw vloerkleed met een reinigingsmiddel dat diep in de vezels trekt. Hier weken kleine koolzuurbelletjes hardnekkig vuil los van de vezels. Het schoonmaakmiddel bevat geen zeep, maar enkel koolzuur. Zo weet u zeker dat er geen zeepresten achterblijven en dat het middel uw vloerkleed niet aantast.

Achtergebleven vuil opnemen met een katoenen pad

De viezigheden in uw tapijt zijn losgeweekt van de vezels, waardoor ze nu gemakkelijker te verwijderen zijn. Met een professionele schoonmaakmachine die voorzien is van een ronddraaiende katoenen vloerpad nemen we het vuil op. De bewegingen activeren het koolzuur extra. Vervolgens stofzuigen we uw karpet nogmaals om het laatste vuil weg te halen.

Onze pluspunten

  • Prijzen altijd duidelijk en inclusief factuur
  • (Her)stofferen op ambachtelijke wijze
  • Caravan of boot kussens stofferen
  • Reinigen van uw bank of stoelen
  • Banken stofferen
  • Stoelen bekleden

TERUGBELSERVICE

Vul uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u z.s.m. terug

Direct contact opnemen?

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave aan en vergelijk deze met andere stoffeerders

VOLG ONS

Volg ons op Facebook of bekijk onze video's op Youtube