Stoelen bekleden

Past uw stoel niet meer bij uw interieur of bent u uitgekeken op de kleur en wilt u uw stoel een andere uitstraling geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bekleden uw stoel op een professionele wijze, waardoor de stoel een nieuw leven krijgt. 

Fauteuil of stoel opnieuw bekleden

Uw stoel opnieuw bekleden geeft uw stoel of fauteuil een tweede leven in uw interieur en is veelal goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe stoel. Heeft u één of meerdere stoelen waarvan de stof versleten is, maar verder nog van goede kwaliteit zijn? Dan is het opnieuw laten bekleden van deze stoel of stoelen een geschikte oplossing. 

Eetkamerstoel bekleden, alleen de stoelzitting bekleden of uw bureaustoel opnieuw bekleden?

Uw stoel opnieuw bekleden werkt hetzelfde als een stoel laten stofferen. Als stoffeerders bekleden wij allerlei soorten stoelen, van designmeubelen van de bekende merken tot meubels met een emotionele of nostalgische waarde. Door het opnieuw laten bekleden van uw stoel, geeft u uw stoel op een eenvoudige wijze een geheel nieuwe uitstraling. Bij ons geniet u van een goede prijs-kwaliteitsverhouding, waarbij u ook profiteert van 3 jaar garantie op alle door onze ervaren stoffeerders uitgevoerde werkzaamheden.

Stoel bekleden: kosten

De eerste twee vragen die vaak gesteld worden zijn “Wat kost het om mijn stoel te laten (her)stofferen?” en “Hoe gaat het opnieuw stofferen van een stoel in z’n werk?”. Logische vragen aangezien u een nieuwe stof wilt voor uw stoel, maar niet tegen elke prijs. Wij beschikken over een ruim aanbod meubelstoffen van goede kwaliteit. Al onze stoffen zijn betaalbaar en van Europese afkomst, waardoor deze stoffen van zeer hoge kwaliteit zijn. Daarnaast bekleden onze vakmannen uw stoel op ambachtelijke wijze zodat uw stoelen en fauteuils er weer als nieuw uitzien en jaren mee gaan.

Stoelen overtrekken: ruime keus uit diverse stoffen en leer 

Uit ons ruime aanbod stoffen kiest u zelf de stof uit die past bij de stoelen, uw interieur en stijl. In ons assortiment hebben wij verschillende stijlen, van modern tot klassiek, en wel meer dan 1000 stoffen, waaronder ook (kunst)leer. Heeft u meerdere stoelen? Dan kunt u kiezen voor dezelfde stoffen zodat elke stoel identiek is. U kunt ook gaan voor stoffen met kleine verschillen in de kleur of het materiaal, waardoor de stoelen niet identiek zijn maar wel goed bij elkaar passen. 

Stoelbekleding: stoffen stoel bekleden met leer

Leer is een eeuwenoud, duurzaam natuurproduct en wordt gemaakt het looien van dierenhuid. Naast het feit dat leer over een unieke schoonheid beschikt, biedt lederen bekleding ook praktische voordelen. Leer is namelijk gemakkelijk te reinigen, is eenvoudig in onderhoud en heeft een lange levensduur. In ons ruime assortiment stoelbekleden bieden wij verschillende leeropties aan, zodat er voor iedere woonstijl een geschikte leersoort beschikbaar is. Ongeacht of u uw stoelen een klassieke, industriële, romantische of tijdloze uitstraling wilt geven, in ons aanbod vindt u gegarandeerd het juiste soort leer!

Uw oude stoel opknappen met nieuwe stoelbekleding

Heeft u een oude stoel geërfd, bij de kringloop een koopje op de kop getikt of is uw huidige stoel toe aan een opknapbeurt? Door het opnieuw laten bekleden van stoelen geniet u binnen de kortste keren van een interieur met een nieuwe uitstraling. Het grootste voordeel van stoelen (her)stofferen is dat uw stoelen er als nieuw uitzien, jaren mee zullen gaan en u geen nieuwe stoelen aan hoeft te schaffen. Door ons ruime assortiment stoffen zijn er voor elk interieur en elke woonstijl meerdere passende stoffen beschikbaar. Onze ervaren stoffeerders denken met u mee en adviseren u graag over de eigenschappen van verschillende stoffen. 

Onze pluspunten

  • Prijzen altijd duidelijk en inclusief factuur
  • (Her)stofferen op ambachtelijke wijze
  • Caravan of boot kussens stofferen
  • Reinigen van uw bank of stoelen
  • Banken stofferen
  • Stoelen bekleden

TERUGBELSERVICE

Vul uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u z.s.m. terug

Direct contact opnemen?

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave aan en vergelijk deze met andere stoffeerders

VOLG ONS

Volg ons op Facebook of bekijk onze video's op Youtube