Banken stofferen

Is uw bank nog comfortabel, maar is de bekleding toe aan vervanging of past de uitstraling van de bank niet meer bij uw interieur? Wij (her)stofferen uw bank en geven uw huidige bank zo een tweede leven.

Bank opnieuw bekleden

Is de stof van uw bank versleten, heeft u een oude bank gekregen of wilt u uw interieur een nieuwe uitstraling geven? Wij (her)stofferen, repareren en updaten banken zodat uw bank weer in nieuwstaat is. Dit betekent dat we uw oude bank opnieuw zullen decoreren met een door u gekozen stof om hem er weer als nieuw uit te laten zien. Dit is een betere, goedkopere en duurzamere oplossing dan het aanschaffen van een gloednieuwe bank. Daarnaast loopt u geen enkel risico aangezien wij al jaren erkend stoffeerder zijn en garant staan voor kwaliteit.

Bank stofferen: kosten

Onze meubelstoffeerders komen veel mensen tegen die van mening zijn dat het stofferen van banken duur is. Voor alle duidelijkheid: als u uw meubels stoffeert, kost dat veel geld. Of een bank stofferen duur is? Nee, in verhouding met het aanschaffen van een nieuwe bank is het (her)stofferen niet duur.

De prijs voor het bekleden van een bank of stoel is afhankelijk van heel veel factoren, zoals de kwaliteit van de stof en de staat van de bank, waardoor het niet mogelijk is om een standaardprijs te noemen. Wilt u weten wat de exacte prijs is voor het (her)stofferen van uw bank? Neem dan contact met ons op. Ook voor andere vragen en advies over het stofferen van uw bank, kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Zelf bank bekleden: doen of niet doen?

Het (her)bekleden van een bank lijkt misschien makkelijk, maar kan behoorlijk tegenvallen. Banken komen in alle soorten en maten, wat betekent dat het stofferen van een bank een bepaalde moeilijkheidsgraad heeft. Een bank bekleden is een zorgvuldige en precieze klus die vakmanschap vereist. Wij raden dan ook altijd aan om goed na te gaan of u de uitdaging aan wilt gaan. Heeft u een simpele tuinbank, dan is het stofferen eenvoudiger dan het bekleden van een tweezitsbank of zelfs een hoekbank. Al onze stoffeerders zijn expert in het (her)bekleden van zowel nieuwe als bestaande banken en kunnen elke bank, ongeacht de vorm of grootte van de bank, omtoveren tot uw droombank. Bovendien beschikken onze vakmannen over het juiste materiaal en gereedschap, waardoor u hier zelf geen omkijken naar heeft!

(Her)stofferen van een bank

Het laten (her)stofferen van een bank zorgt ervoor dat u op een eenvoudige manier kunt genieten van een zo goed als nieuwe bank. Opnieuw bekleden van meubelstukken is een stuk goedkoper dan het aanschaffen van nieuwe meubelstukken en maakt het mogelijk dat u nog jaren kunt genieten van uw bank, stoelen of kussens. Dankzij ons ruime aanbod meubelstoffen is er voor elke woonstijl en elk interieur een passende stof beschikbaar. Onze ervaren stoffeerders denken met u mee en adviseren u graag over de eigenschappen van verschillende stoffen.

Onze pluspunten

  • Prijzen altijd duidelijk en inclusief factuur
  • (Her)stofferen op ambachtelijke wijze
  • Caravan of boot kussens stofferen
  • Reinigen van uw bank of stoelen
  • Banken stofferen
  • Stoelen bekleden

TERUGBELSERVICE

Vul uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u z.s.m. terug

Direct contact opnemen?

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave aan en vergelijk deze met andere stoffeerders

VOLG ONS

Volg ons op Facebook of bekijk onze video's op Youtube