Maatkussens: unieke kussens naar wens!

Is uw bank, eetkamerstoel of loungeset toe aan nieuwe zitkussens? Of wilt u een unieke zitplek geheel in uw eigen stijl creëren? Bij Stoffeerdersunie kunt u kussens ontwerpen zoals u het wilt. U kunt niet alleen de keur en de stof kiezen, maar ook de afmeting van de kussens maken wij geheel naar wens. Bij Stoffeerdersunie beschikken wij over een breed aanbod hoogwaardige stoffen en vullingen, waardoor u gegarandeerd bent van topkwaliteit maatkussens.

Zitkussens, hoofdkussen en tuinkussens op maat

Of het nu gaat om een speciaal hoofdkussen voor medische redenen, een uniek zitkussen voor op een stoel of tuinkussens exclusief voor uw tuinstoelen: bij Stoffeerdersunie helpen wij u graag! 

Vaak komt het besef dat een goed kussen van groot belang is, pas als kussens versleten of ingezakt zijn. Naast het feit dat versleten kussens niet ten goede komen van de uitstraling van uw woning en meubels, kunnen ingezakte kussens ook leiden tot een verkeerde zithouding. Stoffeerdersunie maakt kussens op maat voor alle meubels. Bij de maatkussens wordt rekening gehouden met de functie van de kussens, de stof en de vulling, waardoor de kussens voor zowel uw interieur als uw zithouding een enorme verbetering zijn. 

Caravankussens vervangen of een kussenhoes op maat?

Bent u de trotse eigenaar van een prachtige caravan, maar zijn de kussens versleten, passen deze niet bij het interieur of zijn de kussens gewoon niet naar wens? Stoffeerdersunie maakt kussens op maat en volledig naar wens, ook voor caravans en campers! Elke caravan is anders en alle caravankussens hebben andere afmetingen. Samen met u bekijken wij de ideale samenstelling van de kussens, zodat deze optimaal zitcomfort bieden, functioneel in gebruik zijn en gemakkelijk opgeborgen kunnen worden. 

Zitten je huidige kussens nog lekker, maar is de stof versleten of wilt u uw caravan een nieuwe uitstraling geven? Dan kunt u ook kiezen voor een kussenhoes op maat. Met een kussenhoes op maat kunt u binnen de kortste keren een nieuwe sfeer creëren. De kussenhoezen worden door ons volledig naar wens samengesteld en op maat gemaakt, zodat deze eenvoudig om uw huidige kussens heen gedaan kunnen worden. 

Stoffen kussens en leren kussens op maat

Stoffeerdersunie maakt kussens op maat, in elke vorm en van kwalitatief hoogwaardige vullingen. Kies uit ons ruime assortiment meubelstoffen een stof of leersoort naar wens, zodat de comfortabele kussens perfect bij uw interieur en woonstijl passen.

Bent u er nog niet over uit welke kussens het best passen bij uw woonstijl of tuinset? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren stoffeerders vertellen u graag wat er mogelijk is, zodat wij samen uw droom maatkussens kunnen realiseren.

Onze pluspunten

  • Prijzen altijd duidelijk en inclusief factuur
  • (Her)stofferen op ambachtelijke wijze
  • Caravan of boot kussens stofferen
  • Reinigen van uw bank of stoelen
  • Banken stofferen
  • Stoelen bekleden

TERUGBELSERVICE

Vul uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u z.s.m. terug

Direct contact opnemen?

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave aan en vergelijk deze met andere stoffeerders

VOLG ONS

Volg ons op Facebook of bekijk onze video's op Youtube