De ambachtelijke meubelstoffeerder in De Belt

Mijn vader Rob is een aantal jaar geleden begonnen met het bedrijf vanuit onze thuisbasis in De Belt met een klein atelier en één servicebus. Zijn missie is om vakmanschap te combineren met duidelijke prijzen en een goede service bleek een succesformule. Na een tijdje kon hij het werk alleen niet meer allen af en was tijd voor uitbreiding! Inmiddels hebben wij er een heus familibedrijf van gemaakt met een nieuwe naam: De Nederlandse stoffeerdersunie. Onze missie blijft ongewijzigd, kwaliteit en de beste service bieden aan onze klanten en hebben wij ons servicegebied uitgebreid met vakmannen werkzaam in bijna heel Nederland. Bel onze meubelstoffeerder voor een afspraak!

Duidelijke prijzen bij de Stoffeerdersunie

Wij houden zaken graag transparant en duidelijk. Daarom communiceren wij onze tarieven helder. Dit word altijd duidelijk vooraf gecommuniceerd via deze prijslijst. Natuurlijk is er vaak een stukje maatwerk dat buiten de prijslijst kan vallen maar dit wordt altijd door onze medewerkers met u overlegd op locatie. Bel onze meubelstoffeerder voor een afspraak!

Stoel bekleden in De Belt

Uw stoel opnieuw bekleden geeft uw stoel of fauteuil een tweede leven in uw interieur en is veelal goedkoper dan de prijs van een nieuwe stoel. Heeft u één of meerdere stoelen waar u niet vanaf wilt, maar die er niet meer zo mooi uit zien? Dan is het opnieuw laten bekleden van deze stoel of stoelen een geschikte oplossing. Uw stoel opnieuw bekleden werkt hetzelfde als een stoel laten stofferen. Als stoffeerders zien wij dit vaak bij designmeubels van de bekende merken of meubels met een emotionele of nostalgische waarde. Dus geef uw stoel een nieuwe uitstraling door deze opnieuw te laten bekleden. Wij bieden een goede prijs en kwaliteitsverhouding, waarbij u ook geniet van 3 jaar garantie op ons al onze werkzaamheden uitgevoerd door ervaren stoffeerders. Bel onze meubelstoffeerder voor een afspraak!

Meubels stofferen in De Belt

Onze meubelstoffen zijn geschikt om uw huidige meubels te transformeren. Bijvoorbeeld als u uw eetkamerstoelen een landelijke look wilt geven in plaats van een moderne uitstraling. De meubelstoffen in onze webshop voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daardoor zijn uw meubels niet alleen slijtvast, maar wordt de levensduur ook aanzienlijk verlengd. Door het gebruik van onze meubelstoffen geeft u uw inrichting altijd de allure die aansluit bij uw persoonlijke wensen. Bel onze meubelstoffeerder voor een afspraak.

Kussens op maat in De Belt

Kussens op maat zorgen voor een heerlijke ergonomische zithouding, terwijl ze daarnaast bijdragen aan de uitstraling van uw meubels. Bent u op zoek naar een nieuwe set kussens, of was u niet te spreken over de kussens die oorspronkelijk bij de meubels werden geleverd? U kunt in die gevallen online uw kussens op maat bestellen, wij zorgen ervoor dat u daar vlot de beschikking over heeft. Bel onze meubelstoffeerder voor een afspraak.


Onze pluspunten

  • Prijzen altijd duidelijk en inclusief factuur
  • (Her)stofferen op ambachtelijke wijze
  • Caravan of boot kussens stofferen
  • Reinigen van uw bank of stoelen
  • Banken stofferen
  • Stoelen bekleden

TERUGBELSERVICE

Vul uw naam en telefoonnummer in, en wij bellen u z.s.m. terug

Direct contact opnemen?

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave aan en vergelijk deze met andere stoffeerders

VOLG ONS

Volg ons op Facebook of bekijk onze video's op Youtube